Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Rukovodstvo LSV Ruma napustilo stranku

Rukovodstvo LSV Ruma napustilo strankuSamo dan pre raspisivanja izbora u Rumi, rukovodstvo opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma istupilo je pod pritiskom iz stranke, zbog neslaganja sa ljudima koje je nametnuo vrh stranke, a koji bi, ukoliko bi se prešao cenzus, bili klimoglavci Demokratske stranke naredne četiri godine u lokalnom parlamentu.

Predsednik OO LSV Ruma Nenad Tomić, nakon stvaranja jakog odbora u Rumi, istupio je sa još nekoliko najbližih saradnika među kojima su i predsednica Omladine u Rumi Marina Vujaković, trenutno jedini odbornik LSV U SO Ruma Vladimir Racković i nekoliko kandidata za odbornike na budućoj listi.

Pre nekoliko meseci, pulen Demokratske stranke u Rumi Goran Savatić, nakon teksta na ovom portalu, izneo je na Fejsbuku komentar da im je samo Liga opozicija u Rumi, ali da će sa Čankom videti i za to. Sliku sa prepiskom možete pogledati gore. Ovo je očigledan primer da Demokratska stranka može da kadrira u svakoj stranci, i postavlja ljude koji su podobni i koji ne talasaju.s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?