Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Muškarci ovo ne mogu da podnesu kod žena

Ukusi su različiti, ali o sledećim stvarima većina muškaraca isto misli.

Muškarci ovo ne mogu da podnesu kod žena

Previše šminke


U nastojanju da izgledaju što bolje, te time i privlačnije suprotnom polu, žene često preteruju s količinom šminke. Nabacuju sloj nakon sloja kako bi prikrile sve nedostatke, ne shvatajući da time zapravo odbijaju muškarce. Brojna istraživanja su pokazala da muškarci više vole prirodniji izgled, dok ih preterivanje sa šminkom može samo ohladiti.

Promiskuitetno ponašanje


Mnoge žene su uverene kako će seksualnim aluzijama, izazovnim ponašanjem i odlaskom u krevet privući muškarca, iako je istina potpuno drugačija. Takvim ponašanjem ćete svakako privući muškarca koji je u potrazi za avanturom, ali teško da će poželeti da vas bolje upozna. Devojka za seks i devojka za vezu su dve potpuno drugačije stvari.

Izgladnjivanje


Muškarce apsolutno odbijaju žene koje se stide da jedu. Oni vole da vide devojku kako uživa u hrani, stoga salate i slične dijetne večere zaboravite kada ste na sastanku s njim. Iz nepoznatog razloga, devojka koja voli da jede im je i te kako privlačna.

Alkoholisanje


Slobodno popijte koje piće, ali nemojte da nastojite da mu dokažete koliko možete da popijete. Devojka koja pije jedno piće za drugim možda i može da bude zabavna, ali muškarac je svakako neće uzeti u obzir kao kandidatkinju za vezu.

Napadno ponašanje


Ako frajeri išta mrze, onda su to napadne devojke. Pritom ne mislimo samo na preterano nastojanje da ostvarite fizički kontakt, već i na razgovor. Preterivanje s komplimentima i smejanje na svaku njegovu izjavu potpuno će ga ohladiti.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?